Om Kalle Børnetøj

Kalle Børnetøj & Sko er grundlagt i 1971 af Jeanette Rossing, som nu sammen med sin datter Signe Rossing er ejer af butikken på Jægersborg Allé 41 i Charlottenlund.

Kalle Børnetøj & Sko har gennem alle årene været en af de førende forretninger med den nyeste internationale børnemode. Butikken fører et stort udvalg af internationale mærkevarer til babyer, børn og unge i alderen 0 -18 år. Endvidere har butikken babyudstyr, klapvogne og tilbehør til børneværelset. Det righoldige vareudbud spænder vidt - fra baby til teenager og fra basic til nyeste mode.

Kalle Børnetøj & Sko’s målsætning er at give kunderne det optimale udvalg i international børnemode og at yde den bedst mulige service til kunderne. Derfor har butikken et erfarent og veluddannet personale, der sætter pris på at give kunderne tryghed og den bedst mulige individuelle vejledning i en hyggelig atmosfære.

Med mere end 40 års erfaring fra europæisk børnemode på internationale messer og ved utallige besøg hos modehuse og designere overalt i Europa har Kalle Børnetøj den nødvendige indsigt i og fornemmelse for at finde og udvælge den kvalitet og æstetik, som præger udvalget i butikken. Her føres produkter, der giver mange års brugsglæde og tilfredshed.

I Kalle Børnetøj & Sko får kunderne løbende oplysninger om nye produkter og børnetøjsmærker via nyhedsbreve. Tilmeld dig nyhedsbrevet her!

Læg vejen forbi butikken på Jægersborg Allé 41 i Charlottenlund og se sæsonens mode og andre gode tilbud til børn i alle aldre. Her på vores hjemmeside har vi også en e-shop, hvor der er et spændende udvalg af vort sortiment fra butikken.

Velkommen i Kalle Børnetøj & Sko!