Handelsbetingelser

Virksomhedens navn Kalle Børnetøj & Sko ApS
Adresse Jægersborg Allé 41, 2920 Charlottenlund
Telefon 39 64 45 15
   
Fax 39 64 52 15
   
CVR-nummer 14778586
   
Selskabsform ApS
Etableringsår 1971
   
www www.kalle-boernetoej.dk
e-mail

info@kalle-boernetoej.dk

   
Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms.
Alle priser er inklusiv alle danske afgifter, told mm

Ordrebekræftelse/
kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation.

Fakturaen er også dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.

Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftese pr. mail til den indtastede e-mailadresse.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • eDankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro Card
  • American Express
  • Mobilepay

Ønsker du at benytte et andet betalingsmiddel, bedes du kontakte os på telefon 39 64 45 15.

Levering

Kalle Børnetøj & Sko ApS betaler fragten, hvis dit køb overstiger 499,- kr. Op til 499,- kr. andrager fragten kr. 54,-  for pakker op til 5 kg, og kr. 74,- for pakker derover. 

Enkelte varer som f.eks. møbler og klapvogne sendes ikke fragtfrit.

Leveringer, som efter kundens ønske stilles uden kvittering, er for kundens egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelse.

Vi benytter Post Danmark til vore forsendelser - og alt sendes som pakker, således at varerne altid kan spores, hvis der skulle opstå problemer med leveringen. Undtaget er dog større ting som f.eks. møbler, her benyttes en fragtmand til forsendelsen. 

Leveringstid: 1-2 dage i Danmark.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb i webshoppen, så skal du meddele det til os senest 14 dage efter modtagelsen af varen, og herefter har du 14 dage til at returnere varen til os.

Når du har modtaget varen, må du/I prøve den og skal behandle den forsigtigt på samme måde, som hvis du handlede i en butik. Hvis varen er blevet skadet, eller er brugt udover, hvad du må i en butik, skal du betale for værdiforringelsen, hvis du vælger at fortryde købet.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. 

Gavekort

Gyldighed: Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen

Fortrydelseret: Der er 14 dages fortrydelse på køb af gavekort i webshoppen

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:

Ordrenummer og/eller fakturanummer - Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovens betingelser. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.